1000 Kişiye Ücretsiz .Design Alan Adı!

1000 Kişiye Ücretsiz .Design Alan Adı!

GrafiKing Depo'dan tam 1000 kişiye ücretsiz alan adı hediye! Sınırlı stoklarla gerçekleştireceğimiz bu kampanyaya katılmak için aşağıdaki basit katılım şartlarını sağlamanız yeterlidir.

GrafiKing Depo'nun değişmez amacı; bugüne kadar elde ettiği bilgiyi, tecrübeyi ve arşivleri ücretsiz olarak sunmaktır. Herhangi bir şekilde izinsiz paylaşım yapmadan ve hiç bir şekilde maddi talepte bulunmayan GrafiKing Depo'yu ve sağladığı içerikleri daha büyük kitlelere ulaştırarak daha fazla meslektaşımıza yardımcı kaynak olmak en büyük hedeflerimiz arasındadır. Yakın zamanda yenilenecek olan arayüz tasarımı ve alt yapı ile daha basit, daha kullanışlı ve daha bol içeriğe sahip bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Yaklaşık 3 yıldır aktif bir şekilde, yavaş ancak istikrarlı olarak büyüyen, birlikte olmanın gücüne inanan 4.500 kişilik Facebook grubumuz ve 500+ kişilik Facebook sayfamıza henüz katılım sağlamayanlar için düzenli aralıklarla kampanyalar oluşturmaktayız. Bu kampanyalardan biri olan "Ücretsiz Alan Adı Kampanyası"nı 2. kez düzenlemekteyiz ve bu kez tam 1000 kişiye ulaştırmak için özel bir anlaşma sağladığımız Porkbun şirketiyle birlikte kampanyaya katılan arkadaşlarımız için aşağıda yer alan tüm ürünleri ücretsiz olarak sağlayacağız.

HEDİYELER

1 yıllık ücretsiz .design alan adı kaydı (sonraki yıllar 35.47$)
1 ücretsiz yıllık e-posta barındırma (isteğe bağlı, sonraki yıllar 24$)
Ücretsiz, otomatik olarak yenilenen SSL sertifikaları (her zaman ücretsiz)
Ücretsiz Whois Gizliliği (her zaman ücretsiz)

KATILIM ŞARTLARI

1. GrafiKing Facebook grubuna katılın. Gruba Git (Zorunlu değil)
2. Porkbun'dan siparişinizi oluşturun ve kupon koduna "Grafiking" yazın.
Bu kadar! 

NOTLAR

Bu anlaşma, premium isimler için geçerli değildir (ör. Nyc.design, modern.design).
Dolandırıcılık koruması olarak geçerli bir kredi kartı sağlanmalıdır. (Merak etmeyin hiç bir şekilde ücret alınmayacaktır.)

Aklınıza takılan soruları Facebook sayfamızdan mesaj olarak gönderebilir ya da bu makale altına yorum olarak yazabilirsiniz.

Keyifli çalışmalar ;)

Hiç bir paylaşımı kaçırmak istemiyorsan grubumuza katıl, paylaşımları ilk sen keşfet! https://www.facebook.com/groups/grafikingdepo

Bu içerik ücretsiz kaynaklarla oluşturulmuştur. Telif hakkı ihlali olduğunu düşünüyorsanız info@grafiking.com adresine sayfa bağlantısı ile birlikte mail gönderebilirsiniz.

(11 oy)
Okunma 13970 defa
Yorum eklemek için giriş yapın